top of page

Team

Mieke Buytaert

Mieke studeerde af in 2012 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 892111943). Ze deed een brede ervaring op met kinderen en jongeren binnen diverse settings zoals een MPI, CGG, CLB en Thuisbegeleidingsdiensten.

Kinderen en jongeren met de meest verscheiden gedrags- en sociaal-emotionele problemen kunnen bij haar terecht voor onderzoek (naar beleving, intelligentie, concentratie of autisme) of individuele therapie.

Contact: mieke@psykits.be 

DSCN4064.JPG
MieKen-26.jpg
Els Buytaert

Els studeerde af in 2001 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 762106520) en in 2007 als Creatief Therapeute aan de Artevelde Hogeschool Gent. Ze is sinds 2013 ook erkend als KernTalentenanalist door CoreTalents en sinds 2016 als Expert Hoogbegaafdheid door Hoogbloeier. 

Bij Els kan je terecht voor individuele therapie, belevings-, intelligentie-, concentratie- en autismeonderzoek, en KernTalentenanalyses. Ze specialiseerde zich in het werken met hoogbegaafde, hooggevoelige kinderen en beelddenkers. Voor deze doelgroep heeft ze ook een groepsaanbod. Meer info daarover vind je op www.creathe.be.

Contact: els@psykits.be 

Marie Boullart
Marie studeerde af in 2006 als Klinisch Psychologe aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. psychologencommissie: 832109020). Ze deed ruime ervaring op als adolescentenpsychologe binnen de Bijzondere Jeugdzorg, met de behandeling van gedragsmoeilijke tieners.
Marie is werkzaam in een school voor kinderen met autisme. Momenteel neemt ze binnen PsyKiTs enkel intelligentie- en autismetesten af.
Contact: marie@psykits.be
thumb_marie.png
DSCN4056.JPG
Ken Vingerhoets

Ken studeerde af in 2013 als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit Gent (erkenningsnr. Psychologencommissie: 881113212). Zijn ervaring situeert zich voornamelijk binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en coaching, en dit bij (jong)volwassenen. Ook rekrutering en selectie behoren tot zijn interessegebieden.

Ken werkt met studenten en (jong)volwassenen met een vraag naar life / job coaching of psychologische hulpverlening. Ouders van kinderen en jongeren die binnen PsyKiTs begeleid worden, kunnen tevens bij hem terecht indien zij willen werken aan eigen problematieken of vragen. Naast individuele of studie/loopbaanbegeleiding is ook intelligentie- of persoonlijkheidsonderzoek mogelijk.
Therapeutische visie:
Persoonlijk beschouw ik een therapie als een proces waarbij de cliënt in de bestuurdersstoel zit en even de weg kwijt is. Een coach/psycholoog bepaalt  niet de bestemming, maar stelt wel de nodige vragen om er te geraken; bovendien heeft iedere cliënt zijn eigen tempo. Psychische klachten kunnen een enorme invloed hebben op verschillende levensdomeinen (gezondheid, relaties,…), wacht dan ook niet te lang om hulp te zoeken voor je problemen.
Contact: ken@psykits.be of 0496/31 43 97
bottom of page